söndag 26 januari 2014

En färdiggräddad bulle i ugnen

Jag har inte varit aktiv på bloggen på över två månader och förklaringen är enkel. Den lilla bullen i ugnen ansåg sig vara färdigbakad den 4 december och Winston såg dagens ljus. De senaste 7 veckorna har fyllts helt och hållet av att vara mamma och lära känna den lilla kaksmulan och fokus har inte direkt legat på matlagning. Jag har visserligen lagat mat, i större utsträckning att jag trott innan, men jag har inte direkt experimenterat. Jag kommer att komma åter till bloggen när vi fått lite tydliga rutiner, men det blir en fortsatt paus ett litet tag till. I väntan på nya recept får ni hålla till godo med lite bilder på Winston, slutprodukten av långsam gräddning i 37°C värme i 39 veckor och 5 dagar. Väl värd att vänta på!
En vecka gammal.7 veckor gammal.
                                                      
                                                                 

På grund av rikligt med skräppost i kommentarsfältet den senaste tiden, har jag tvingats lägga till ordverifiering i samband med kommentarer. Hoppas att ni har överseende med detta och orkar den extra insatsen när ni har något berätta!

5 kommentarer:

 1. Vilken liten söting. Grattis!!!!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Vilken sötnos, grattis! Själv fick jag en liten Louisa, ha det så bra ser fram emot nya recept, kanske med bebis inriktning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna! Och stort grattis till Louisa! hoppas att allt gick bra!

   Det kommer nog att kunna bli lite bebisrecept s småningom, sannolikt under en egen flik upptill. Vill inte ändra för mycket på bloggens profil, så det blir en egen liten del av bloggen i så fall. Winston verkar väldigt intresserad av mat och matlagning, så det bådar gott.=)

   Radera