torsdag 19 november 2009

Saras önskelista

Det lackar mot jul. Jag har inte riktigt velat inse att första advent inträffar redan nästa helg. Så då är det väl dags att börja fila på en önskelista till tomten. Jag brukar alltid önska mig en massa saker till köket. Sambon säger att han vägrar köpa kökssaker. Han vill köpa något mer personligt. Men visst är väl just kökssaker rätt personligt om man är en riktig matnörd.
Nåväl, här kommer ett första utkast. Och jag har varit en duktig flicka och ätit ordentligt med grönsaker var dag, bara så att tomten vet utifall att han skulle läsa på just min blogg.

  • Jäskorgar
  • Spritsset med tyllar från Tupperware
  • Porslin från Mateus, i färgerna turkost och grönt tack.
  • Glas ur Iittala Essence, gärna de nya cocktailglasen som är otroligt snygga
  • Amaronevin
  • Grönsakskniv
  • En svart gratängform, gärna fyrkantig
Ganska osjälviska julklappsönskningar, om jag får säga det själv. Tänk så många måltider jag kan bjuda nära och kära på. Tack på förhand, tomten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar