lördag 29 mars 2014

Jag är en GP Foodie!

För en dryg vecka sedan hade jag nöjet att ha en reporter och fotograf från GP hemma på besök. De intervjuade och dokumenterade min och Winstons framfart i köket när vi lagade chicken korma och croissantbrödpudding. Idag kan ni läsa resultatet i GP:s helgbilaga Två dagar och i förkortad version på nätet (här). Själv sitter jag i solen på verandan med tidningen i knät och en kaffe i koppen och njuter av mina minuter i rampljuset.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Läste GP:s helgbilaga igår, blev så inspirerad och lagade Din underbara chicken koma till middag. Hjälp!!! Hur god var inte den , grytan blev helt renskrapad och magarna mätta hos oss och våra gäster!
  Så upptäckte jag ju din blogg också av bara farten! Så idag har vi smaskat i oss lax med spenat och ädelost, den var också super!! Nu vågar jag nästan inte läsa fler av dina recept, man vet ju inte hur det kan sluta!!
  Tusen tack för en mycket inspirerande blogg dit jag kommer att återvända med jämna mellanrum. Jag är en matlagningstokig tant som just gått i pension och har dagarna fria för härlig matlagningsinspiration!!
  Hälsningar
  Lena H

  SvaraRadera
 2. Så kul! Trevligt initiativ av GP. Och god smak har du ju också, som valde dig ;)

  SvaraRadera