tisdag 26 maj 2009

Ekolådan

Då har vi startat en prenumeration från Ekolådan. Varannan vecka kommer vi få leverans av deras stora mixlåda med ekologiska säsongsgrönsaker och frukt. Vi har tänkt prova detta ett tag och utvärdera detta. Det ska bli spännande, framför allt utmanande att försöka hitta på roliga recept så att alla grönsaker kommer till användning. Jag hoppas att det innebär att vi får lite roliga grönsaker som jag inte hade kommit mig för att köpa annars. Tydligen måste jag nu lära mig att äta grapefrukt, för det ingår i första lådan tillsammans med färsk lök, körsbärstomater, spetskål och blandad sallad. Och mycket mer.

Idag har Wilhelm och jag lagat en snabb mddag tillsammans. Tunt skivad kyckling, hastigt wokad med rödlök, morötter, snackpaprika och broccoli. Sås på kokosmjölk, curry, paprikapulver och chilipulver. Jasminris till. Snabbt, enkelt och gott. Precis så som det ska vara efter en lång nattjour när man bara är trött och vill ligga på soffan och tycka synd om sig själv. Och det är precis det jag ska återgå till, dvs ligga på soffan och titta på The Mentalist som börjar om en minut.

Gå in på Ekolådan och kolla om detta är något för dig också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar