söndag 7 mars 2010

After work

I fredags gick ett glatt gäng till El Corazon för after work. I baren erbjuds pizza/tapasmeny samt en dryck för 99 kr. I restaurangdelen fanns finfina erbjudanden om fläskfilé, lax, entrecôte och sallad för samma summa. Vi valde restaurangdelen. Vi kom in 17.15. 10 minuter senare hade hela sällskapet anlänt. 17.18 beställde grannbordet från erbjudandelistan. När vi beställde 17.30 gällde inte erbjudandemenyn längre. Ärligt talat, El Corazon, inte så snyggt! Ursäkten var att erbjudandet gick ut precis innan vi satte oss. Då är det inte så snyggt att låta grannbordet få beställa av det, men inte oss. Okej, vi kan ta prisökningen men det fanns rätter på den menyn som inte kunde beställas via à la cartemenyn.
Det blev pizza istället. En med barbequemarinerad oxfilé, ananas, majs och paprika på. God, mäktig, flottig. Inte värd sina 179 kr. Att det sen tog 8 vinkningar och en rejält höjd röst för att få in notan och sedan ett handfast stoppande av servitören för att få någon att ta emot kontokortet, så att notan faktiskt blev betald, är också dålig service.
Vi har varit där några gånger förut och då tyckt att maten varit hygglig men servicen undermålig. Efter att ha blivit så arrogant behandlad som i fredags, tror jag inte att vi kommer gå dit igen.

Betyg: 2 kaksmulor av 5 möjliga (pizzan var ju trots allt god).

1 kommentar:

  1. Vilken tråkig restaurangupplevelse!! Gillar det stället annars, läget mm. Käkat tapas där ett par gånger. Lite rörigt men gott!!

    SvaraRadera