tisdag 19 januari 2010

Kortvarig lycka

Igår var jag riktigt glad. Maken gav mig i julklapp 4 pastatallrikar som jag skulle få välja ut. Jag har tjatat om pastatallrikar i många år och nu äntligen. igår jag gick till Åhléns och de hade totalt 10 kvar i lager. Så det blev 6 st i present till mig själv också. Jag kunde inte med att inte köpa alla. Jag tog mig hem och gjorde bavette med bolognese och den smakade bättre än den vi åt Italien. Hur mycket de enkla men vackra tallrikarna bidrog, är maken och jag lite oense om.

Lyckan var dock kortvarig. I natt vaknade jag och mådde redigt illa och på morgonen fick magsjukan sitt fäste i hemmet. Maken mår bra, men jag känner mig ordenligt matt. Så var det med all god mat jag planerat för veckan. Nu blir det skonkost och avstånd från köket. Ska nog våga mig på lite ris eller snällt potatismos ikväll. Någon som har förslag på snällmat till mig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar