tisdag 28 juni 2011

Ett fantastiskt gott bröd

Sedan vår nya vän, den svarta Kitchen aid-assistenten flyttade in, har brödbaken kommit tätare. Och bröden blir så mycket bättre och degen behöver inte knådas i alls samma utsträckning som innan. För att summera är det alltså mycket enklare att baka och bröden blir mycket godare.
Igår bakade jag havrelimpor och receptet hittade jag på Bevemyrs blogg, en mycket trevlig blogg med bra recept och mycket fina foton. Jag kan alltså inte ta åt mig någon ära för detta bröd, då receptet inte är mitt och assistenten gjorde jobbet. Men gott blev det, så se till att baka det inom kort. Själv ska jag ta en lagom tjock skiva av brödet till lunch, med lite smör och en skiva Västerbottenost. Godare än så blir det knappast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar