söndag 9 december 2012

I år har jag varit väldigt snäll, Tomten!

Jag har kanske inte ätit spenat var dag, men jag har ätit grönsaker till i stort sett varje måltid och detta har varit året då jag införde vegetarisk mat som ett stående inslag i vår kost. Och jag har frikostigt delat med mig av allt jag bakat, jag har gett bort mer än vi ätit själva. Så då tycker jag att jag har förtjänat att få skriva en liten önskelista till tomten. Jag tror dock att det framför allt är min man som kommer att läsa den, men det är också okej. I år vill jag bara ha hårda klappar. Några böcker; "Äntligen helg" av Tom Sjöstedt, "Sweet" av Roy Fares och Mannerströms stora kokbok. Riedelglas står också på önskelistan; Bordeaux, Bourgogne och Chardonnay. Och kanske något gott att hälla i glasen. Slut på meddelandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar