tisdag 25 december 2012

God jul på er alla

Mitt i allt julstök glömde jag skriva ett inlägg och önska er alla en god jul! Jag tänkte också bjuda er på ett recept på mitt allra godast vörtbröd. Men mitt minne svek mig och först idag kom jag på att jag glömt bort det. Så detta inlägg får bli min julhälsning till er med förhoppningen om att ni hade en härlig julafton och att återstoden av julhelgen blir minst lika fridsam och skön.

Att mitt minne sviker mig, händer då och då nuförtiden. Det är ett tecken på att jag behöver varva ner. Därför tar jag och bloggen ett litet uppehåll på några dagar. Möjligen är jag tillbaka med ett nyårsrecept, i annat fall ses vi i början av år 2013. Under uppehållet kommer jag njuta av sällskapet från min familj, äta god mat och ta det lugnt. Hoppas att ni kan göra detsamma!

God fortsättning på er alla!

2 kommentarer:

  1. Mårdaklevs Pernilla25 december 2012 kl. 14:26

    God helg till er ♥ Ta hand om dig. Vi finns kvar♥ Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack, detsamma! Hoppas att du får en härlig jul och jag ser framemot lite nyårsrecept sen!

    SvaraRadera