måndag 25 juni 2012

Smörblomma



Nej, det är inget recept. Bara ett tips på hur man gör smöret vackrare på buffébordet. Ta det kylskåpskalla smöret och valfritt pepparkaksmått. Tryck ut en figur och förvara kallt fram till ca 15 minuter före servering. Jag gör blommor på sommaren och hjärtan eller stjärnor till julen. Visst är det sött?

2 kommentarer:

  1. Åh! Så fin! Precis sådant som jag "går i gång på"! Har hittat din blogg först nu! Hjälp, vad du är duktig!!!!! En fantastisk matkreatör! Har inte följt kommentarer hos dig, men jag tror att du fått frågan förr: Snälla, när kommer din kokbok?!!! Vill ju ha ALLA dina recept samlade i en bok!!! Tack duktiga du för en superfin blogg!!!
    Ha en fortsatt fin dag! Önskar Pernilla från Skåne ��

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Pernilla! Det var den finaste kommentar jag någonsin fått på bloggen och nu sitter jag här i soffan både rörd till tårar och rejält peppad. Jag har nämligen känt en liten svacka i bloggandet den sista tiden, men din kommentar var precis vad som behövdes för att göra det kul igen!

    Välkommen hit till bloggen och jag hoppas att du hittar inspiration till goda rätter hemma i ditt eget kök!

    Kram/Sara

    SvaraRadera